Carole Santens aangesteld als Managing Director BDIA

Carole Santens

Brussel, 2 oktober 2023 | De Belgian Digital Infrastructure Association (BDIA), de brancheorganisatie voor bedrijven die actief zijn in de Belgische digitale infrastructuur, stelt Carole Santens aan als managing director.

Sinds de oprichting van de BDIA in 2022 is de organisatie hard gegroeid. Zo sluiten steeds meer toonaangevende organisaties uit de Belgische digitale sector zich aan en organiseert de BDIA meerdere netwerkevenementen per jaar. Om als organisatie nog meer te groeien, is het bestuur verheugd om Carole Santens aan te kondigen als nieuwe managing director.  

Belgische digitale infrastructuur versterken

Carole Santens is een bekend gezicht in de IT-sector. Met bijna tien jaar ervaring als Media Expert bij Data News, het vooraanstaande IT-vakblad van Roularta Media Group, heeft Carole haar sporen verdiend. Eerder werkte ze als Account Manager bij SBS Belgium en als Sales Manager bij Brightfish. In haar nieuwe rol als Managing Director staat ze klaar om met enthousiasme de dagelijkse leiding te nemen en de BDIA verder te laten groeien. Santens: “In mijn rol als Managing Director streef ik naar groei, gedreven door samenwerking. Elke nieuwe uitdaging is een nieuwe kans om dat te bekomen.”

Friso Haringsma, Managing Director bij Datacenter United, en Barro Luitjes, Managing Director bij KevlinX, vormen het bestuur van de BDIA. Beide zijn zeer tevreden met de aanstelling van Santens als Managing Director. “Carole heeft een groot netwerk opgebouwd binnen onze sector. Haar uitgebreide ervaring in de media geeft ons het volste vertrouwen dat ze als Managing Director een krachtige impuls zal geven aan de volgende fase van BDIA als promotieorganisatie. We kijken ernaar uit om samen het belang van de Belgische digitale infrastructuur nog prominenter op de kaart te zetten, zowel in de media, de politiek als in de samenleving.”

Lees meer

Gerelateerd berichten

Nieuwsbrief

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van nieuws, events, updates via onze nieuwsbrief