DigitalX brengt Belgische digitale infra sector naar nieuwe hoogte      

Brussel, 16-01-2024 – De Belgian Digital Infrastructure Association (BDIA), brancheorganisatie voor partijen die actief zijn in de Belgische digitale infrastructuur, organiseert op 10 en 11 juni een nieuwe conferentie met internationale allure: DigitalX.

Sinds de oprichting van de Belgian Digital Infrastructure Association (BDIA) in 2022 heeft de brancheorganisatie de ambitie gehad om een grootschalig evenement te organiseren voor de Belgische digitale sector. Gezien de groei van de Belgische markt is daarom besloten om dit jaar de eerste editie van DigitalX te organiseren. Deze vindt plaats op maandag 10  en 11 juni in de DOME in Brussel.  

Innovaties & Investeringen

DigitalX is een evenement voor datacenters en organisaties die actief zijn in de digitale infrastructuursector. De conferentie brengt c-level executives en industrie experts samen om de strategieën voor de toekomst van de Belgische digitale infrastructuurindustrie te bespreken. 

Op maandag 10 juni vindt eerst de feestelijke welkomstavond plaats. De tweede dag staat volledig in het teken van de conferentie met een uitgebreid programma. Met belangrijke thema’s als innovaties, financiering & investeringen, en veranderende wetgeving speelt DigitalX in op de snelle veranderingen in de Belgische en de internationale markt.

Statement voor de digitale sector 

Carole Santens, Managing Director van de BDIA, is trots dat het eerste grootschalige evenement van de brancheorganisatie een feit is. “Met DigitalX gaan we de Belgische digitale infrastructuur nog meer op de kaart zetten. De conferentie is een statement voor onze visie en toewijding voor de toekomst van onze sector. Daarom gaan we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de eerste editie op 10 en 11 juni een mijlpaal wordt voor onze partners en organisatie.”      

Bezoek de website van de DigitalX voor meer informatie over de conferentie of volg de eventpagina op LinkedIn.

Lees meer

Gerelateerd berichten

Nieuwsbrief

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van nieuws, events, updates via onze nieuwsbrief