De organisatie

over de BDIA

Belgian Digital Infrastructure Association is de organisatie die toonaangevende bedrijven promoot, uit het ecosysteem van de digitale infrastructuur in België.

BDIA toont leiderschap door leden te faciliteren en aan te moedigen om operationele verbeteringen door te voeren in de vorm van best practices. Daarnaast promoot BDIA de sector bij diverse stakeholders en draagt bij tot technische standaarden, waardoor de Belgische datacenter-industrie en het digitale ecosysteem zich verder kan onderscheiden.

BDIA promoot België als internationale datacenterhub. BDIA werkt ook samen met marktoperatoren en andere belanghebbenden. Bovendien werkt BDIA actief samen met Europese beroepsverenigingen om de digitale infrastructuurindustrie als geheel te versterken.

Leiderschap

TEAM & bestuur

Het bestuur van de vereniging bestaat uit:

  • Barro Luitjes (Chief Strategy Officer – KevlinX)
  • Friso Haringsma (Managing Director – Datacenter United)
  • Stijn Grove (Managing Director – Dutch Data Center Association

Sinds 1 oktober 2023 is Carole Santens aangesteld als Managing Director van de BDIA. In haar rol is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de vereniging.  

Wordt onderdeel van de sector

partner worden

Het BDIA Partner Programma heeft als doel om de interactie tussen datacenters en leveranciers actief te bevorderen. Het programma is bestemd voor kwaliteitsleveranciers van technologie en diensten die zich richten op datacenters in België. Met als gemeenschappelijk doel het bevorderen van een groeiende datacenter markt. 

Meer informatie kunt u aanvragen via onderstaand formulier.

partnership

word partner

Willem Fenengastraat 7
1096 BL Amsterdam

info@quanza.net
+31 20 530 1600

Meer informatie over het partnership vindt u hier. Voor meer informatie neem direct contact met ons via dit formulier:

Nieuwsbrief

INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van nieuws, events, updates via onze nieuwsbrief